Strona glówna
•
FAQ
•
Szukaj
•
Użytkownicy
•
Grupy
•
Galerie
•
Rejestracja
•
Profil
•
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
•
Zaloguj
Forum Forum MESA !! Strona Główna
->
Legia Warszawa
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Nabór do ZESPÓŁ Forum MESA
----------------
Nabór
MESA - DRUŻYNY
----------------
GKS Bełchatów
Cracovia Kraków
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski
Górnik Zabrze
Jagiellonia Białystok
Korona Kielce
Lech Poznań
Legia Warszawa
ŁKS Łódź
Odra Wodzisław Śląski
Polonia Bytom
Ruch Chorzów
Wisła Kraków
Zagłębie Lubin
Zagłębie Sosnowiec
MESA - OGÓLNIE
----------------
Regulamin
Terminarz
Sędziowie
Wyniki
DLA KIBICA
----------------
Typer
Rozrywka
Sonda
INNE
----------------
Hydepark
Reklama
PARTNERZY
----------------
Parnerzy w reklamie i realizacji projektu !!
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
e707004304
Wysłany: Pon 11:56, 24 Sty 2011
Temat postu: Carrot storage of water stress on carbohydrate met
Carrot storage of water stress on carbohydrate metabolism of organ
ig. 2Effectsofwaterstressonstarchaccumulationinxylemofcarrot (200 ×) 2.2.2 carrot roots under water stress on starch accumulation in the phloem changes can be seen from Figure 3, different degrees of water stress on carrot root phloem changes in starch accumulation is smaller than the root xylem. As water stress increases,
tory burch reva
, the number of starch grains in root phloem gradually reduced, in particular, strong handling areas significantly reduced the number of starch grains, but weak in the handling area and processing area of the starch grains only slightly reduced in volume,
tory burch outlet
, is not very clear . Figure 3 of water stress on starch accumulation in carrot root phloem of I200 ×) Fig. 3Effectsofwaterstressonstarchaccumulationinph ~ emofcarrot (200 ×) 3 3.1 Conclusion and discussion of water stress on root soluble sugar metabolism in young roots of carrot under normal water supply, sucrose levels than higher levels of glucose and fructose, respectively, both 1 .6-fold and 2.7-fold. Under water stress,
timberland portugal
, sucrose levels were significantly lower, the greater the stress level, the lower the level of sucrose, while glucose and fructose levels are subsequently increased under water stress in the high concentration of glucose and fructose were sugar CT_ - ABRICULTURAE92BOREILI-SIHICa. . . . . . - CHINA AGRICULTURAL UNIVERSITY 22 volumes of 3.9 times and 2.8 times. Note the strong water stress conditions, may accelerate the conversion of sucrose to produce more glucose and fructose. 3.2 Water stress and changes in starch accumulation in roots of water in normal circumstances,
ugg schuhe
, the carrot root starch content is at a high level, but under water stress, especially in high water stress, however, reduced the number and size of starch and become smaller, indicating strong water stress active part of starch hydrolysis may occur,
ghd piastre
, so that sugar levels have been improved to increase the cell's osmotic potential, to meet the growth in arid environments.
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Theme
FrayCan
created by
spleen
&
Download
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin