Strona glówna
•
FAQ
•
Szukaj
•
Użytkownicy
•
Grupy
•
Galerie
•
Rejestracja
•
Profil
•
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
•
Zaloguj
Forum Forum MESA !! Strona Główna
->
GKS Bełchatów
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Nabór do ZESPÓŁ Forum MESA
----------------
Nabór
MESA - DRUŻYNY
----------------
GKS Bełchatów
Cracovia Kraków
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski
Górnik Zabrze
Jagiellonia Białystok
Korona Kielce
Lech Poznań
Legia Warszawa
ŁKS Łódź
Odra Wodzisław Śląski
Polonia Bytom
Ruch Chorzów
Wisła Kraków
Zagłębie Lubin
Zagłębie Sosnowiec
MESA - OGÓLNIE
----------------
Regulamin
Terminarz
Sędziowie
Wyniki
DLA KIBICA
----------------
Typer
Rozrywka
Sonda
INNE
----------------
Hydepark
Reklama
PARTNERZY
----------------
Parnerzy w reklamie i realizacji projektu !!
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
xp574088
Wysłany: Śro 0:57, 30 Mar 2011
Temat postu: Bridged polynuclear chromium complexes of Research
Bridged polynuclear chromium complexes Progress
And so on. Ferromagnetic coupling with a new oxalate -bridged Cu (Ⅱ) a Cr (I))-Cu (Ⅱ) trinuclear complexes [J]. Chemistry ,1994,52:171 -175 . ( continued on page 47 ) 1 Cao Yanping , etc. Stability of pumpkin yellow 4714 . Table 14 metal ions on the stability of pigment concentration Pumpkin A / mg · mL of a Mg. + AI. + Ca. Ten Cu. + Fe. +0.000.4350.4350.4350.4350.4350.100.5020.4900.5020.5050.4940.200.6990.5980.7960.5130.796 experimental results show that when the ion concentration is less than 0.1mg / ML, had little effect on the pigment , when the ion concentration of 0.2mg/mL when Caz +, Fe. A small amount of pigment can precipitate under acidic conditions , the precipitate dissolved . Therefore, the use of the pigment no special requirements on water quality , such as the use of high calcium foods , acidic conditions are suitable. 3 Conclusions (1) pumpkin yellow , light and strong , with strong antioxidant activity , commonly used food additive sucrose, citric acid , flavor, sodium benzoate , vitamin C , etc. on the pumpkin is almost no effect on yellow pigment in acid or No change in the color of weak alkaline medium , so it is a stable, ideal for wide application of natural pigments. But not when heated at high temperature often . (2 ) No requirements on the water quality of this pigment is suitable for high- calcium acidic food or drink. (3 ) The results showed that pumpkin extract the best conditions for yellow pigment : pH = 2 , 95 ethanol , 45 ℃ under the extraction 3h, the second extraction. (4 ) Pumpkin is rich in resources , easy storage , low cost, its color , natural color , taste sweet , both nutrition, pharmacology, coloring multiple functions. Therefore, yellow squash as a natural pigment , bright color, high safety , good stability, rich source , extraction method is simple, is an ideal natural food coloring ,
adidas scarpe
, has great practical value for development.
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Theme
FrayCan
created by
spleen
&
Download
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin