Forum Forum MESA !! Strona Główna
 Strona glówna  •  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Galerie  •  Rejestracja  •   Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj 
jordans 2011 Spanish Saffron Rice with Vegetables, 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum MESA !! Strona Główna -> Regulamin
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor
Wiadomość
graci608cz
KLASA A



Dołączył: 14 Mar 2011
Posty: 89
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: England

PostWysłany: Śro 13:31, 20 Kwi 2011  

Read more about Spanish saffron, where and how it grows with this article aboard Suite 101
Ingredients- serves 6 as a side dish
Read on
How apt Make Saffron Risotto
Persian Dishes for Vegetarians
Easy Microwave Risotto Recipe
Rice is popular in many forms and many dishes throughout Spain. Its most frequently served as a paella or risotto but attempt this different method of cooking your rice for a luscious and cozy alteration.
Test out additional Spanish rice dishes Paella with Chicken and Prawns
See some extra about Spanish gastronomy and Spanish dishes
1 tablespoon saffron threads2 cups bomba rice8 cups vegetable stock2 middle carrots, finely diced1 great ruddy pepper, finely1 small turnip, finely diced4 cloves garlic, crushed5 asparagus stems, finely chopped6 mushrooms, smallish and chopped1 medium courgette [link widoczny dla zalogowanych], finely diced1/2 cup Spanish virgen olive oilfew sprigs fresh thyme and lavenderfew rosemary flowers (optional)cup of waterMethodPut the saffron and water into a small pan and slowly send to a simmer, depart simmering for 2 or 3 minutes and depart to chilly. Heat the stock in a separate pan and keep it warm.Transfer the saffron water to a larger pan and add the rice then bring it to the seethe on a lofty heat, keeping it boiling and stir it continually until most of the water has been preoccupied.Continue cooking and stirring while adding in the lukewarm stock as required, yet slowly equitable reserving the rice moist. This will take about 15 minutes until the rice is al dente, this shouldnt use always the stock.Add the vegetables and some more stock and cook while stirring until the vegetables are tender and the rice is just cooked.Remove from the heat and add the olive oil mingling it in well.Serve in individual bowls garnished with the thyme [link widoczny dla zalogowanych], lavender and rosemary flowers and spatter with sea salt.
Spanish Saffron Rice with Vegetables
Change and experiment with the elements to your hobby, nought is ever the same double [link widoczny dla zalogowanych], just tweak those herbs and change the vegetables to get your moneys worth out of an prescription.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum MESA !! Strona Główna -> Regulamin Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1
   
 
Opcje 
Zezwolenia Opcje
Kto jest na Forum Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Kto jest na Forum
 
Jumpbox
Kto jest na Forum
Skocz do:  


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Theme FrayCan created by spleen & Download
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin